ADNI JÓ!

Szervezetünk, a Krisztus Szeretete Alapítvány fő célja az elesett és rászoruló emberek segítése, gondozása, társadalomba való visszavezetése. Ennek a munkának fő pillére azok az emberek és szervezetek, akik napjainkban is képesek meglátni a szükségeket, a rászoruló emberek segítség kiáltását.

Alapítványunk az összegyűjtött adományokat célzottan, hatékony logisztikával juttatja el a rászorulóknak. Célunk, ezen folyamatok minél hatékonyabb megszervezése és felépítése, mert hisszük, hogy az együttérzésen és gesztuson túl manapság még fontosabb a valós segítségnyújtás és adományozás.

 

Alapítványunk az 1994 októberében megalakult Krisztus Szeretete Egyház civil szervezete. Az egyház 2000-ben kapta meg első ízben a Nemzetközi Gyülekezetek és Szolgálók Teljes Evangéliumi Közösségétől (Full Gospel Fellowship of Churches and Ministers International) a szervezet tagjainak járó elismerő oklevelet, melyet azóta is minden évben elnyert.

2018 © A weboldal és annak szöveges valamint képi tartalma kizárólag a KSZA tulajdonába tartozik. Ennek másolása, felhasználása törvénybe ütközik és szerzői jogokat sért meg, amit a törvény büntet.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now